Причини да ни изберете

Постоянна връзка 24x7

При проблеми в процеса на работа с нашия софтуер или при открити пропуски в документацията на нашите продукти, моля, влезте във връзка с нас.

Можете да изтеглете демо-версия на продукта EasyStore от тук.

Индивидуален подход

Към всеки клиент подхождаме индивидуално, анализираме конкретните му нужди и възможности и на тази база избираме какво решение да предложим, към каква технология и платформа да е ориентирано то.

Готовност за разширение

Дори и закупили стандартен продукт като складовия софтуер EasyStore, всяко Ваше желание за промяна и настройка на системата относно специфични особености на Вашия бизнес, ще бъдат обсъдени и ще Ви бъде предложено решение на проблема.

Това се отнася особено за случаите, в които изграждаме специфични решения. При тях основната цел на проектиране на решението е изпълнението на всички предварително поставени и уточнени изисквания, а също така добавяне на допълнителните условия, възникнали в процеса на изпълнение на задачите.

Надеждност на системите

Нашите продукти са снабдени със собствена архивираща система, която автоматично съхранява данните на определен период. Така за Вас остава само да ги прехвърляте на друг носител.

Отвореност

Стремим се да предоставим на клиентите възможност за последващи обработки на данните от нашите продукти. За целта широко използваме експорт в Excel, много от изходящите документи се генерират в HTML формат. По този начин Вие можете да ги обработвате допълнително, да ги запазвате или да ги изпращате като съобщения до Вашите клиенти.

Поддръжка

Ние сме наясно, че и най-добрите продукти имат нужда от профилактика и поддръжка. Всеки наш клиент може да разчита на своевременно посещение и консултация от наш специалист. За записване за посещение, моля попълнете нашата форма за контакти.

Документация

Важен елемент в работата ни е подготовката на съпътстващата документация за продуктите. Стремим се всяка нова версия да бъде със своевременно актуализирана справочна информация, така че във всеки един момент да сте спокойни в процеса на работа.